Velkommen til damaged luggage.com, som er en bagageerstatningstjeneste, der er oprettet specifikt med henblik på at hjælpe flypassagerer, som har fået deres bagage beskadiget under rejsen.

På vegne af det pågældende flyselskab undskylder vi for den skade, der er sket på din bagage, og beder dig anføre de nødvendige oplysninger fra bagageskadesrapporten for således at aktivere dit erstatningskrav vedrørende den beskadigede bagage. Sørg for, at alle felter er rigtigt udfyldt.

Når oplysningerne er bekræftet, sørger damaged luggage.com straks for at sende den valgte vare til en adresse i Europa efter Deres valg, enten en privatadresse eller en arbejdsadresse.

Der vil ikke blive opkrævet nogen betaling for denne service.


For at øge dette websteds sikkerhed er brugernavnet registreret som eruo1, og adgangskoden vil være dit unikke skadesrapportnummer, der er anført øverst til højre på rapporten.

Login Example

Kontakt os venligst på adressen customercare@damagedluggage.com, hvis du får problemer med at behandle denne blanket.

Ofte stillede spørgsmål Fortsæt
Marker dette felt, hvis du giver dit samtykke til, at vi kan kontakte dig for at behandle dit krav. Ved at markere dette felt accepterer du også, at vi gemmer dine data med det ene formål at evaluere dit krav og at forhindre bedrageri.
Politik om beskyttelse af personlige oplysninger
Fortsæt Fortsæt